Yerel seçimlerde Kılıçdaroğlu sürprizi!


Abisinden onay alan Celal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler için aday adaylığını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda İzmir Gaziemir’de Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Projesi’nde bekçi olarak çalıştığı haberleriyle gündeme gelen Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Buca Belediye Başkan aday adayı Hasan Nebi’nin listesinden belediye meclis üyesi aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Celal Kılıçdaroğlu, başvurusunu yaptıktan sonra CHP Buca Belediyesi Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Hasan Nebi ile birlikte kameraların karşısına çıktı. CHP Genel Başkanı olan abisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun da onayını aldığını söyleyen Celal Kılıçdaroğlu, siyasete Kılıçdaroğlu’nun kardeşi olarak değil de sade bir vatandaş olarak atılacağını söyledi ve “Abimle görüşmemiz oldu. ‘Yolun açık olsun’ dedi, başarılar diledi. Resmen başvurdum. Baktım Hasan Bey de dürüst, namuslu olduğu için kendisinin yanına geldim ve gücümle de destek vermeye hazırım” dedi.

Meclis üyeliği için aday adayı olacağını kısa süre önce Facebook’daki sayfasında duyuran Kılıçdaroğlu, “Hasan Bey ile beraber sırt sırta vereceğiz, el ele vereceğiz, inşallah başaracağız da. Küskünlük olmaz. Hasan, Ahmet, Mehmet Bey olur, partimizi yıpratmamak için kim olursa olsun yine desteğimiz sürecektir. Ve aday olsam da olmasam da meclis üyeliğine desteğimiz her zaman sürecektir. Projelerimiz var. Zamanla paylaşacağız sizlerle. Ben genel başkanın kardeşi olarak değil, halk-vatandaş olarak buradayım. Hasan Bey ile sırt sırta, el ele vereceğiz. Başaracağımıza da inanıyorum” dedi.

Sözcü
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)