Vali ve emniyet müdürü polisleri övmeye doyamadı


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde personelle bayramlaştı. Çapkın 'kahraman' polislerin son süreçteki müdahalelerini çok centilmence bulduğunu ifade etti. Vali mutlu ise 'siz bizim gözbebeğimizsiniz' dedi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne giderek polislerle bayramlaştı.

Gezi direnişi boyunca hayatını kaybeden ve yaralanan birçok insan olmasına karşın Vali Mutlu "Halkın huzurunu sağlamak için gerektiğinde canınızı feda ediyorsunuz. Sizler bizim gözbebeğimizsiniz" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın da "Çevik Kuvvet, her zaman bizim en olmazsa olmaz birliklerimizden. Hele bu son süreçte Çevik Kuvvet'in ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Demokrasiye ve rejime karşı yapılan müdahalelere ekiplerimizin ne kadar etkin ve centilmence müdahale ettiğini ve sadece görevini yaptığını gördük. Bu fedakar çalışmanızdan dolayı tekrar sizleri kutluyorum" dedi.


Habersol
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)