TGB: Almanya’daki Gençlere Çağrı


Sevgili Gençler, Türkiye’ye her yerden saldırıldığının benim gibi sizlerde farkındasınızdır. Türkiye’deki gençlerin hiç bir konuda bir ayrım yapmadan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) saflarında birleşerek bu saldırılara topluca mücadele edip karşı çıkmaktadır. Almanya büyük bir genç Türk nüfusa sahiptir ve Almanya genelinde ceşitli üniversitelerde okuyan Atatürkçü düşünceye sahip Türk gençleri olarak “Almanya TGB’yi” kurduk. “Almanya’daki Gençliğin Sesi Olacağız” sloganıyla yola çıktık.

Almanya’daki tüm yurtsever ulusalcı gençleri TGB saflarında birleşmeye cağırıyoruz. TGB Almanya olarak ülkemizin ulusal davamıza sahip çıkacağız ama aynı zamanda Avrupa’da ırkçılığa ve eşitsizliğe’de karşı çıkacağız. Bizler sadece gençligin sorunlarıyla değil, tüm vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgileneceğiz. Çünkü Türkiye’nin ve Almanya’daki Türk Toplumun geleceği, biz gençlerin geleceğinden ayrı düşünelemez! Bizler Ülke sorunları ile ilgilenmekle gerçekte kendi geleceğimize sahip cıkmış oluyoruz.

Bunun örneğini Mustafa Kemal ATATÜRK genç bir subayken göstermiştir. Kendisi Vatan ve Hürriyet teşkilatını kurarak genç arkadaşlarını örgütleyip, halkı aydınlatmaya calışmıştır. Şimdi üstümüze düşen görev bellidir. Topluca Mücade etmek adına, Atatürkçü gençler olarak örgütlenmek şarttır.

Burada özelliklle Üniversiteli arkadaşların üzerine büyük bir sorumluluk düşmektedir. Gelin tüm şehirlerimizde ve Üniversitelerimizde TGB şubelerini hep birlikte kuralım, sesimizi Alman ve Türk kamuoyuna duyuralım.

14-16 Ekim Tarihlerinde Frankfurt kentinde düzenlenecek olan ve detaylı bilgileri daha sonra sizlerle paylaşılacak olan “Gençlik Eğitim Kampında” beraber olalım. Ayrıca iletişim için sanal ortamda Facebook adlı Sanal Ağ’da bulunan (www.facebook.com/TGBAlmanya) buluşma Grubunu kullanalım. Bunun yanı sıra, AYDINLIK Avrupa Gazetesinde Almanya TGB’nin tüm etkinlik ve duyurularını bulacaksınızdır. Bu vesileyle, Gazetemize sahip çıkan yetişkinlerin biz Gençleride desteklediğni bilmelerini isterim.

Haydi Gençler saflarımızı sıklaştıralım, gün birlik ve beraberlik günü. Birlikte Mustafa Kemal’in ışığında nice aydınlık dolu mücadelere.
Devrimci Selamlarımla

Ümit DOĞANCI
TGB Almanya 2. Başkanı
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)